Veterinarska stanica Vinkovci

Kontakt broj
Radno vrijeme
Pon - Sub: 7:00 - 19.00, Ned: 7.00 - 12.00
Kontakt broj
Radno vrijeme
Pon – Sub: 7 – 19
Ned: 8 – 12

DEZINSEKCIJA

Što je dezinsekcija?

Dezinsekcija obuhvaća skup preventivnih i korektivnih mjera s namjerom upravljanja populacijom insekata kako bi se spriječilo da postanu izazov, odnosno da ne ometaju, ne ugrožavaju zdravlje ili ne prouzroče ekonomske štete.


Metode dezinsekcije:

  • biološke,
  • fizikalno mehaničke
  • kemijske

Izbor metode primjene insekticida i vrste samih insekticida tijekom procesa dezinsekcije donosimo izravno, prilagođavajući se procjeni i stanju svakog pojedinog objekta. Često se koriste tehnike orošavanja površina putem tlačnih prskalica i nanošenja gela na teško dostupna područja.

Dezinsekciju provodimo pomoću različitih metoda, uključujući:

  • vlažnu kontaktnu dezinsekciju tlačnim prskalicama,
  • električne i motorne prskalice,
  • gelove i feromonske klopke,
  • generatore za toplo i hladno zamagljivanje.


Dezinsekciju izvodimo primjenom najkvalitetnijih i praksi dokazanih ekoloških sredstava, čime eliminiramo rizik od neželjenih događaja, bez ikakvog uznemiravanja poslovanja ili prouzročenja štete. Ophodimo se s poštovanjem prema imovini naših korisnika, uzimajući u obzir jedinstvene karakteristike svakog objekta.

Preventivna dezinsekcija, kao obvezatna zakonska mjera sanitarne zaštite, sprječava ozbiljne infestacije štetočinama u objektima te time eliminira sve negativne posljedice. Istovremeno, predstavlja ekonomičniji pristup održavanju objekata u usporedbi s samostalnim suzbijanjem štetočina, s obzirom na manju potrošnju sredstava i znatno nižu cijenu u usporedbi s proizvodima dostupnim u trgovačkim lancima.

Životinje iz ove skupine:

DDD Služba

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 07:00h - 14:00h
Subota 07:00h - 12:00h
Blagdani i praznici neradni

Radno vrijeme

Pon - Sub 07 - 19
Nedjelja 07 - 12

Mobitel: 099 3459 624
Broj tel : 032 339 192